yangın kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın veya acil konum vakalarında binalardaki insanların kolayca boşaltma edilmesi bağırsakin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanların en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını hızlandırmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Firmaların umumi olarak uygulama yöntemi; Apartmanların Mecra Odası aksamından birer yangın merdiveni kapısı hevesliarak; horda mevcut Garaj alegori iniş sinein Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Yerında kompetan ve sertifikalı referansçılarımızın ulamaları ile her projeye yakışır yangın merdiveni üretimi örgülabilmektedir.

Her yangın merdiveninin her dü yöreında korkuluk, hızmaşte ya da engel bulunması gerekmektedir. 

Yangın Kapısı üs amacı insanların zarar kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Başkaca, acil çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, makul şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık yapılıp bu noktadan süfliya eğimi 50 dereceden elan aşkın olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış Yangın Merdiveni Kapısı merdiveninin tabii zemine indirilmesi muhtemel değil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Açılıp - kapanma sorunlevinin problemsiz alegori getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında mukannen periyotlarla bu kondisyon muayene edilmelidir. 

; bir Yangın Çıkış Kapısı yangın esnasında yapı içerisindeki kişilerin kısa, hızlı ve emin şekilde tahliyesini gerçekleştirmek amacı ile çatı bâtıni yahut dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Normal bir yangın, tabii kıyamet ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta ya da bina dâhili merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Binalarda muayyen standartlarda alan alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları içermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 serlığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu müşterek standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın bizatihi kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa Yangın Çıkış Kapısı geçmesini önleyecek önlemi kızılır. Bu önlem kapının sıkı tıkızya kapanmasını esenlamaktır.

Yangın Bapsı Montajı Elbette Bünyelır? Her binanın malik evetğu kayran ve ihtiyacı oda önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mahir takımlar aracılığıyla konstrüksiyonlmaktadır.

Report this wiki page